Gigant hængekøje

King-size deluxe

Livsstils hængekøje. En meget populær hængekøje i ekstra slidstærkt tråd. Eksklusiv kvalitet og komfort og adskiller sig markant fra almindelige kabel-net hængekøjer. Total længden er ca. 4,1 meter, og du kan ligge på tværs, på langs og diagonalt. Når du ligger diagonalt og på tværs opnås den bedste komfort (den er elastisk smidig i bredden, så jo mere bredde – jo mere fleksibel) Hængekøjen er håndvævet af bomuldstråd.

Super idé til børnefamilier, da børn bruger mere plads i en hængekøjen end voksne, da de ofte kravler og tumler rundt i hængekøjen mens den gynger. Denne leg styrker deres motorik og balanceevne (læs mere på abw). Bedste ophængningsmåde er mellem to træer eller to kroge, men hænger den udendørt skal man være opmærksom på vejret. Alternativt kan der som tilbehør købes en regnfrakke til hængekøjen. Hængekøjen trækkes igennem “regnfrakken”, og så beskytter den mod vind og vejr, når hængekøjen ikke bruges.

Fandt denne gigant hængekøje HER

Hængekøje – Træner motorik og balanceevnen

 

Babyhængekøje
Hængekøjen
Sjov og træner balanceevnerne
Mex
Festlige hængekøjer i haven og så er der også den naturhvide

En tur i hængekøjen styrker balanceevnen. Hængekøjen bruges i mange institutioner både til leg, men også til at træne børns balanceevner og motorik. Hængekøjen er samtidig et rigtig sjovt og behageligt sted at befinde sig. En hængekøje er et værdifuldt redskab til institutionen.

Hængekøjen udvikler et barns motorik og balance. Børn elsker at tumle og hoppe, som det mest naturlige i verden for dem. De hopper, løber, jagter alt og springer op og ned. De udforsker og opdager nyt. En hængekøje træner børns motorik og balanceevner. Den er inspirerende på børns opfindsomhed og så stimulerer det balancen, og dermed opnås et bedre samspil mellem højre- og venstre hjernehalvdel. Det er ikke ualmindeligt at høre om, at børn der har brugt meget tid i en hængekøje, har lettere ved at cykle langt tidligere end andre børn.

Hængekøje – den originale fra Mexico

Ofte siger folk, at netop disse mexicanske hængekøjer er verdens bedste. Hængekøjen er nemlig smidigt håndvævet, og det tager ca. 1 uge at fremstille en hængekøje. Den eftertragtede smidighed og komfort i hængekøjen har gjort den så populær, og anvendelig til mange formål. Den fint håndvævede kvalitet gør det muligt at ligge særdeles mageligt i køjen.
Hængekøjen er en spændende og smuk fornyelse af enhver børnehave, SFO, eller anden institution og i hjemmet.

Kommentarer til hængekøjen

 - Vi kan ikke huske hvornår børnene sidst har haft det så sjovt som i går, hvor alle skulle prøve den nye hængekøje. De var helt vilde af glæde.
Behandlingsinstitution for handicappede børn
- Det er verdens bedste hængekøje. Jeg har aldrig ligget så godt i en hængekøje som denne, og jeg har allerede syv. Det er lige sådan én jeg har ledt efter i årevis.
Storbruger af hængekøjer
- Jeg har allerede brugt de første tre hængekøjer til gaver, den ene brugte jeg som gave til en familie med et handicappet barn, og du skulle lige vide hvor stor lykke, der har været i familien.
Kender af hængekøjen

Flere hængekøjer findes her :)

Tilføj en kommentar

Din email er aldrig offentliggjort eller givet videre. Skal udfyldes*

*
*