SocialCycling


Det er næsten umuligt at tale om materialer i dag uden at nævne livscyklusanalyse, kulstof aftryk, og potentiel genbrug. Især i byggebranchen, hvor mange materialer ikke kan genanvendes med konventionelle midler, bliver produktets levetid ofte tidligt forkortet, på grund af en manglende sammenhæng mellem materiale kilde og viden om, hvor det kan bruges i hele verden. Tilmeld dig SocialCycling, et nyt program, der sigter mod at fremme netop dette.

SocialCycling, et nyt program iværksat af DMD Green tidligere på måneden, har til formål at opsnuse uønskede, vanskeligt genanvendelige materialer fra lossepladser og gøre dem nemmere at anvende i nye, second-life produkter. For eksempel vinylbelagt vævet stof – et materiale der er vanskeligt at genanvende. SocialCycling vil indsamle og sortere det på deres site, og derefter vil det gennemgå et netværk af genvindingsvirksomheder, konverteringer og samfundsgrupper, der kunne levere det til arbejdsrum i et udviklingsland, der skal omdannes til rygsække for skolebørn.

SocialCycling-graphic

Jason Warnock, Managing Partner i DMD Green;
“Vores mål med A & D samfund er at integrere SocialCycling fra både top-down og bottom-up strategier samtidig. Arkitekt-fabrikanter vil være i stand til at medtage oplysninger i deres specifikationer om, hvordan deres materiale kan SocialCycled i slutningen af sin livscyklus, hvilket igen kan indgå i konstruktionens dokumenter og vendte i løbet af bygningens ejer eller udlejer. Omvendt oppefra og ned, større renoveringer, demoer osv. ville omfatte en SocialCycling materiale revision for at udvikle en strategi til at konvertere, genbruge eller genanvende alle materialer på den mest effektive måde. “

SUPER koncept. Jeg er ivrig efter at se SocialCycling lave mange flere kommende sammenhæng mellem kasserede byggematerialer og specifikke samfund i nød.

Tilføj en kommentar

Din email er aldrig offentliggjort eller givet videre. Skal udfyldes*

*
*